Angående Corona Covid-19

Speciella regler och tider från 19 december till 10 januari

Avstånd Covid-19

Viktigt: tvätta händerna, håll avstånd, stanna hemma vid minsta symptom

Vi tar vårt ansvar

Vi i personalen kommer att ta vårt ansvar genom att hålla god hygien, stanna hemma vid minsta symptom och desinficera ytor som är utsatta. Vi hoppas att alla som väljer att åka hit gör detsamma så att vi alla kan njuta av en härlig vintersäsong i Lofsdalen.

Undvik trängsel

Vi ser gärna att speciella tider respekteras enligt nedan. Är det mycket folk i butiken-uthyrningen ber vi er att komma tillbaka en annan tid. Vi har öppet varje dag så det finns gott om möjligheter att besöka oss när det är lugnare.

Förboka din utrustning online

Då kan vi plocka ihop paketet och skruva iordning din önskade utrustningen så det är bara att hämta upp. Två timmar varje dag är speciellt ägnade förbokningar.

Förbokare 08-09 och 17-18

Uthyrningen kommer mellan 8:00-9:00 och 17:00-18:00 att vara öppen endast för uthämtning av förbokningar för att minska trängsel. Vänligen respektera detta.

Stora gäng i små portioner

Stora grupper får gärna komma in i omgångar för att minska trängseln inne på sportboden.

En person per familj hämtar

Vi ser helst att endast en person i familjen hämtar ut utrust­ningen för då kan vi istället hjälpa till att bära ut det till bilen. 

Hyr dagen innan från 12:00

Man får hyra utrustning för dagen efter från klockan 12 istället för klockan 15 så kan vi glesa ut antalet i sportboden.

Vi betalar tillbaka

Vi betalar tillbaka hela beloppet för en förbokning om det är så att man inte har möjlighet att komma.