8 500 kr

Med “Gliding Sidewall” får du ännu bättre glid och vallningmöjligheter för att få ut maximal hastighet. Plus belaget blir optimalt vid användning i blöt eller smutsig snö. Gliding Sidewallskonstruktion ger en jämn yta på båda sidor av skidan vilket garanterar friktionsminskning och förbättrad prestanda. Självklart ingår en skida av denna kaliber i den snabba RACE CODE familjen.

Det är bara en som tar guldet
Det finns ingen känsla som att stå på toppen av podiet och att designa skidor som kan leverera denna erfarenheten är ett konstant fokus på Fischer. Alla Speedmax Classic skidor, skor och stavar är konstruerade med avancerade material som minskar vikt och hjälper till att maximera hastigheten. Race Code märkningen är din försäkran om att alla Speedmax-produkter är byggda enligt världscup standards.

BINDNINGSPLATTA ROTTEFELLA MOVE

Skidan är utrustade med bindningsplatta för bindningen för nya Rottefella Move: en bindning som du kan enkelt flytta framåt och bakåt med ett vridreglage. Med bindningen framåt får du bättre fäste och med bindningen bakåt bättre glid. Läs mer om Rottefella Move på www.rottefella.no. Obs. bindningen Rottefella Move ingår inte i priset.

LÄNGDPAKET – DU PLOCKAR SJÄLV!

Karins Sportbod ger dig 20% rabatt på summan när du köper längdskidor + pjäxor (och ev. bindningar). Köper du samtidigt längdstavar så får du 20% på stavarna också.

Artikelnr: Fischer Speedmax 3D Classic Plus 302 Kategorier: , , ,

Beskrivning

  • PROFIL: 41-44-44.
  • FINISH FIRST: Finish First är den övergripande termen för alla våra behandlingar av belaget.
  • PREWAXED: Infraröd paraffinering för bästa glid direkt från start. Skyddar från smuts och oxidation under lagring och transport.
  • COLD BASE BONDING: En revolution inom skidtillverkning. Ger ett belag som är slätare och absorberar paraffin bättre. Garanterar maximalt glid.
  • PRECISION PAIRING SYSTEM: Exakt automatiserad mätning av varje skida för optimal parning av skidor.
  • SPEEDMAX: Gliding Sidewallskonstruktion ger förbättrad prestanda.
  • AIR CORE HM CARBON: Det senaste från världscupen: Den välbeprövade och extremt lätta Air Core kärnan kombinerat med HM kolfiber.
  • CLASSIC 902: Spannkurva med minskat tryck i ändarna för mjukare spår.