7 999 kr

Madshus toppmodell Redline Carbon Classic Intelligrip har ett lågt spann specialdesignat för kalla snöförhållanden. Brättet och skidändan rör sig spänstigt för att minimera friktionen från snön. Belaget P200 levererar konsekvent och förutsägbar topprestanda. Skidan har Madshus lätta och styva skalkonstruktion Triaxial Carbon Construction med flera lager av glasfiber och kolfiber runt en skumkärna av materialet Rohacell. Madshus innovativa IntelliGrip® vallningsfria teknik har en Mohair-nylonblandning inbyggt i belaget som ger dig en progressiv profil med fäste och glid i alla väder.

Skidan har bindningsplatta för Rottefella Move som medger att åkaren under färd kan flytta bindningen framåt eller bakåt och därmed förändra skidans egenskaper i avvägningen mellan max glid och max fäste.

Artikelnr: Madshus Redline Carbon Intelligrip 2019 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

LENGTH: 180-210cm/5
SIDECUT: 44-42-44mm
WEIGHT: 1000gr/190cm (pair)
CAMBER: Classic High/Madshus Speed Tip Plus
CORE: PR 100X and Triaxial Carbon Construction
BASE: P200

TRIAXIAL CARBON CONSTRUCTION

Triaxial Carbon Construction förstärker skidans kärna med ett starkt skal innehållandes flera material vilket ger en mycket hållbar och lätt konstruktion. En skida är uppbyggd utifrån/uppifrån och ned med:

  • 1) Skalet kallas Cap eller 3D Cap.
  • 2) Ett lager linjär glasfiber.
  • 3) Ett lager enkelriktad carbon.
  • 4) Kärna i superstarkt PR100 X CORE.
  • 5) Triaxiellt vävd glasfiber.
  • 6) Ett tunt lager glasfiber.
  • 6) Belag P190 Nano Universal.

PR100 X CORE

PR 100X Core är en högpresterande skumkärna i ROHACELL® som används i applikationer med extrema krav på styrka och låg vikt.

INTELLIGRIP®

Madshus variant av skinskidornas vallningsfria teknik. Finaste Mohairfiber blandat med polyeten för slitstyrka. Ger gott fäste och härligt glid i varierade snöförhållanden och temperaturer.

Belag P200

Madshus tävlingsbelag P200 som bara finns på skidorna i produktserien Redline. P200 har maximal slitstyrka och mottaglighet för valla.

BINDNINGSPLATTA ROTTEFELLA MOVE

Skidan är utrustade med bindningsplatta för bindningen för nya Rottefella Move: en bindning som du kan enkelt flytta framåt och bakåt med ett vridreglage. Med bindningen framåt får du bättre fäste och med bindningen bakåt bättre glid. Läs mer om Rottefella Move på www.rottefella.no. Obs. bindningen Rottefella Move ingår inte i priset.

LÄNGDPAKET – DU PLOCKAR SJÄLV!

Karins Sportbod ger dig 20% rabatt på summan när du köper längdskidor + pjäxor (och ev. bindningar). Köper du samtidigt längdstavar så får du 20% på stavarna också.