3 999 kr

Madshus Terrasonic IntelliGrip® Classic kombinerar de omtyckta egenskaperna hos Terrasonic-modellerna med Madshus innovativa IntelliGrip® vallningsfria teknik. IntelliGrip® har en Mohair-nylonblandning inbyggt i belaget som ger dig en progressiv profil med fäste och glid i alla väder, från nysnö till nära nollan och isiga spår.

Skidan har bindningsplatta för Rottefella Move som medger att åkaren under färd kan flytta bindningen framåt eller bakåt och därmed förändra skidans egenskaper i avvägningen mellan max glid och max fäste.

Artikelnr: Madshus Terrasonic Intelligrip 2019 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

LENGTH: 180-210cm/5
SIDECUT: 44-42-44mm
WEIGHT: 1100gr/190cm (pair)
CAMBER: Classic Universal/Madshus Speed Tip
CORE: Polycell
BASE: P190 Base w/ Intelligrip®

TORSION CAP CONSTRUCTION

Torsion Cap Construction stärker skidans kärna med ett starkt skal innehållandes flera material vilket ger en mycket hållbar och lätt konstruktion. En skida är uppbyggd utifrån/uppifrån och ned med:

  • 1) Skalet kallas Cap eller 3D Cap.
  • 2) Ett lager enkelriktad glasfiber.
  • 3) Ett lager enkelriktad carbon.
  • 4) Kärna i lätt och starkt Polycell.
  • 5) Ett lager dubbelriktad glasfiber.
  • 6) Belag P190.

INTELLIGRIP®

Madshus variant av skinskidornas vallningsfria teknik. Finaste Mohairfiber blandat med polyeten för slitstyrka. Ger gott fäste och härligt glid i varierade snöförhållanden och temperaturer.

Belag P190

Madhus belag P190 utvecklades för tävling men fungerar lika bra för nöjesåkning på alla snötyper.

BINDNINGSPLATTA ROTTEFELLA MOVE

Skidan är utrustade med bindningsplatta för bindningen för nya Rottefella Move: en bindning som du kan enkelt flytta framåt och bakåt med ett vridreglage. Med bindningen framåt får du bättre fäste och med bindningen bakåt bättre glid. Läs mer om Rottefella Move på www.rottefella.no. Obs. bindningen Rottefella Move ingår inte i priset.

LÄNGDPAKET – DU PLOCKAR SJÄLV!

Karins Sportbod ger dig 20% rabatt på summan när du köper längdskidor + pjäxor (och ev. bindningar). Köper du samtidigt längdstavar så får du 20% på stavarna också.