2 799 kr

Madshus Ultrasonic Intelligrip är framtagen för enkel skötsel och solid allroundprestanda. Madshus har integrerat en ny IntelliGrip®-hud i Ultrasonic Classic-belaget för en tystare åktur, tillförlitligt grepp och förbättrat glid utan behov av fästvalla. Dessa skidor kommer med en NIS-platta NIS-kompatibla bindningar.

BINDNINGSPLATTA ROTTEFELLA MOVE

Skidan är utrustade med bindningsplatta för bindningen för nya Rottefella Move: en bindning som du kan enkelt flytta framåt och bakåt med ett vridreglage. Med bindningen framåt får du bättre fäste och med bindningen bakåt bättre glid. Läs mer om Rottefella Move på www.rottefella.no. Obs. bindningen Rottefella Move ingår inte i priset.

LÄNGDPAKET – DU PLOCKAR SJÄLV!

Karins Sportbod ger dig 20% rabatt på summan när du köper längdskidor + pjäxor (och ev. bindningar). Köper du samtidigt längdstavar så får du 20% på stavarna också.

Beskrivning

EGENSKAPER:
Torsion Cap Construction förstärker skidens kärna vilket möjliggör en mycket hållbar och lätt konstruktion.
Intelligrip: Tillhandahåller det legendariska vallningsfria greppet med Mohair-skins med maximal glidprestanda som krävs för klassisk skidåkning. För tuffa vaxningsförhållanden är Intelligrip®- och Intelligrip®-belagen byggda med mohairremsor av högsta kvalitet ihop med slät polyeten. Detta säkerställer optimal fäste och glid som också undviker isbildning.
P Tex 200 Electra Sintered Racing Base: P-tex 2000 Electra Sintered Racing Base använder polyetenpellets pressade i ett hårt block och skärs av i tunna remsor. Detta resulterar i ett mycket hårt belag som är relativt porös och accepterar glidvalla väl, speciellt efter många vallningar.

SPECIFIKATIONER:
LÄNGD: 180-205cm / 5
PROFIL: 44-42-44mm
VIKT: 1150 g / 190 (cm)
KÄRNA: Paulownia med kolfiberförstärkning
BELAG: P-Tex 2000 Electra / IntelliGrip® i mitten