3 699 kr

Peltonen SkinPro är den perfekta träningsskidan för aktiva skidåkare eller till och med för racingskidåkare. Denna väldigt populära skidor är byggd med Peltonens speciella SkinPro Mohair-teknik. SkinPro möjliggör mesta möjliga fäster för alla snöförhållanden och inget behov av fästvallning. Skidan är byggd med aircell-konstruktion och med racingbelaget PRG 4100.

Skidan har bindningsplatta för Rottefella Move som medger att åkaren under färd kan flytta bindningen framåt eller bakåt och därmed förändra skidans egenskaper i avvägningen mellan max glid och max fäste.

Peltonens skidor är handgjorda i Heinola i Finland. Vi tycker deras skidor är mycket trevliga bekantskaper. Peltonen är fortfarande en nygammal aktör på skidmarknaden och deras priser är väldigt konkurrenskraftiga när du ser på skidan du får och de egenskaper du upplever. Skidan kommer att finnas på våra Test av skin-skidor.

Artikelnr: Peltonen Skinpro Classic Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Peltonen WCR Aircell

Skidan är uppbyggd med en bikakestruktur (honeycomb) förstärkt med lager av glasfiber och karbonfiber.

  1. Ytterskal.
  2. Laminat av glasfiber och karbonfiber.
  3. Aviflex-kärna i bikakestruktur.
  4. Förstärkningslaminat.
  5. Grundlaminat.
  6. Belag PRG 4100 med Mohair-skinremsa.
  7. Sidoväggsförstärkningar.
  8. Sidoväggar ControlEDGE.

Belag

Peltonen PRG 4100 racingbelag.

BINDNINGSPLATTA ROTTEFELLA MOVE

Skidan är utrustade med bindningsplatta för bindningen för nya Rottefella Move: en bindning som du kan enkelt flytta framåt och bakåt med ett vridreglage. Med bindningen framåt får du bättre fäste och med bindningen bakåt bättre glid. Läs mer om Rottefella Move på www.rottefella.no. Obs. bindningen Rottefella Move ingår inte i priset.

LÄNGDPAKET – DU PLOCKAR SJÄLV!

Karins Sportbod ger dig 20% rabatt på summan när du köper längdskidor + pjäxor (och ev. bindningar). Köper du samtidigt längdstavar så får du 20% på stavarna också.