Vinter på Karins Sportbod

Karins Sportbod i Lofsdalen har fjällvärldens roligaste hyrpriser och trevligaste personal

Roliga skidor och konkur­renskraftiga priser. Du kan hyra utrustning för alpinåkning, längdskid­åkning både klassiskt och skate, turskidor, barnpulkor och en del annat du kan behöva. Boka online så är allt klart för upphämtning.

Hyr skidutrustning

Karins Sportbod utför skidservice med Wintersteiger – en sliprobot i världsklass! Den utför slipning av belag, slipar och hänger stålkanter med keramiska sliprondeller och med precision och toppresultat!
Hos Karins Sportbod bjuder vi på en skön mix av sport och mode sommar som vinter. Fritidskläder eller något snyggt att ta på dig efter en dag ute på fjället? eller bara sugen på lite tidsfördriv? Välkommen in till oss!

Butiken

Karins Sportbod hyr ut isborrar och har pimpelspö och det man behöver för vinterfiske i butiken. Tips är att hyra fjällpulka och isborr, packa matsäck och åka skidor på en sjö. Fiskekort kan du köpa här också.

Fiske Lofsdalen

Ta turskidorna utanför dörren och skida ut i terrängen och upplev den tysta härliga naturen. Vi har turskidor för alla tillfällen: smalare, bredare, med “fiskfjäll”, med stighudar, med skins, med och utan stålkant.

Turskidåkning

Hyr snöskor hos oss och fjällvandra med snöskor och stavar. Det finns klara fördelar med att gå med snöskor. Låg fart och kontroll på situationen är en. Och du kommer närmare fjällnaturen.

Hyr snöskor

Angående Corona Covid-19

Speciella regler och tider vintersäsongen 2021

Knökfull butik och stor uthyrning

Öppet tor-lör 10-17 och sön 10-15.

Snöyoga med Hanna

Snöyoga
Vad sägs om en paus i skidåkningen för att landa på en yogamatta utom­hus i en fantastisk fjällmiljö. Vi landar på “norrländska” yogamattor (ren­skinn) framför en brasa där vi får njuta av härliga vyer. Samtidigt utför vi sköna och mjukgörande rörelser som är yoga-inspirerande. Ca 75 minuter 150 kr/person.

Snöskovandring vecka 7-10

Snöskovandring

Vi möts upp vid spårcentralen vid Panorama och vandra på snöskor uppåt i en spårad led. Vi tar en paus vid vindskydden och värmer oss runt en brasa. Vi fyller på med energi som frukt och fika. På vägen tillbaka får man ta vägen genom djupsnö om man vill. Lån av utrustning som snöskor och fika ingår.
Ca 90-120 minuter 350 kr/person.

Vi andas, lever och sjunger fjällvärldens lov 365 dagar om året!

Emil Backman
Emilia Hed
Kicki Penders
Kiki Penders
Simon Danielsson

Hitta till Karins Sportbod

Karins Sportbod ligger mitt i Lofsdalens centrum med nära till allt. Du kör bara rakt fram när du kommer in i Lofsdalen tills du ser centrum. Karins Sportbod ligger på sjösidan nära Ica Lofsdalen, Campingen och Turistbyrån.

Öppet tor-lör 10-17 och sön 10-15.

Adress och telefon
Lofsdalsvägen 41
842 96 Lofsdalen
0680-410 12

Från Facebook

Karins Sportbod
Karins Sportbod2021-10-21 14:14:35
Nu har vi fått in säsongsknappar för både skidor och skoter i butiken ❄️ Kom ihåg att ni kan köpa säsongsknapparna för rabatterat pris innan den 10 december - antingen inne hos oss eller i webshopen på lofsdalsspår.se 🌟 Dags att göra sig redo för vintern, snart är den här 💙

Vår story

Karins Sportbod är ett familjeföretag med rötterna i Lofsdalen. Hos oss hittar du både mode, inredning och sportkläder för barn och vuxna. Förutom butik rymmer lokalen en stor och välsorterad skiduthyning. Karins Sportbod grundades av Karin och Sven-Emil Backman 1978. Idag leds företaget av sonen Emil Backman tillsammans med Emilia Hed och en grupp glada själar och Lofsdalsfantaster. I hela 39 roliga år har vi hjälpt våra kunder så att vistelsen i Lofsdalen ska bli både rolig och minnesvärd. Vi hoppas du blir en av dem. Varmt välkommen!