Vinter på Karins Sportbod

Karins Sportbod i Lofsdalen har fjällvärldens roligaste hyrpriser och trevligaste personal

Hyr skidutrustning

Hyr skidor på Karins Sportbod.
Roliga skidor och konkur­renskraftiga priser. Du kan hyra utrustning för alpinåkning, längdskid­åkning både klassiskt och skate, turskidor, barnpulkor och en del annat du kan behöva. Boka online så är allt klart för upphämtning.
Skidfix och skidservice.
Karins Sportbod utför skidservice med Wintersteiger – en sliprobot i världsklass! Den utför slipning av belag, slipar och hänger stålkanter med keramiska sliprondeller och med precision och toppresultat!

Butiken

Butik på Karins Sportbod.
Hos Karins Sportbod bjuder vi på en skön mix av sport och mode sommar som vinter. Fritidskläder eller något snyggt att ta på dig efter en dag ute på fjället? eller bara sugen på lite tidsfördriv? Välkommen in till oss!

Fiske Lofsdalen

Allt för fiske i Lofsdalen.
Karins Sportbod hyr ut isborrar och har pimpelspö och det man behöver för vinterfiske i butiken. Tips är att hyra fjällpulka och isborr, packa matsäck och åka skidor på en sjö. Fiskekort kan du köpa här också.

Turskidåkning

Turskidåkning på Karins Sportbod.
Ta turskidorna utanför dörren och skida ut i terrängen och upplev den tysta härliga naturen. Vi har turskidor för alla tillfällen: smalare, bredare, med “fiskfjäll”, med stighudar, med skins, med och utan stålkant.

Hyr snöskor

Hyr snöskor på Karins Sportbod.
Hyr snöskor hos oss och fjällvandra med snöskor och stavar. Det finns klara fördelar med att gå med snöskor. Låg fart och kontroll på situationen är en. Och du kommer närmare fjällnaturen.

Knökfull butik och stor uthyrning

Öppettider

Alla dagar 09:00‑17:00

Tips från Lofsdalen Outdoor

Läs mer om passbeskrivningar och detaljer på på www.lofsdalenoutdoor.com

Snöyoga

Vad sägs om en paus i skidåkningen för att landa på ett renskinn runt en sprakande brasa i magisk fjällmiljö. Vi utför yoga inspirerande rörelser anpassat efter vår rörlighet. Att bara vara utomhus har en lugnande och avstressande effekt.
Snöyoga

Från Instagram

Följ oss gärna där och se färska fotografier

Vi andas, lever och sjunger fjällvärldens lov 365 dagar om året!

Emil Backman
Emilia Hed
Kicki Penders
Kiki Penders
Simon Danielsson
Rasmus Johansson
Simon Danielsson

Hitta till Karins Sportbod

Karins Sportbod ligger mitt i Lofsdalens centrum med nära till allt. Du kör bara rakt fram när du kommer in i Lofsdalen tills du ser centrum. Karins Sportbod ligger på sjösidan nära Ica Lofsdalen, Campingen och Turistbyrån.

Öppettider

Alla dagar 09:00‑17:00


Adress och telefon
Lofsdalsvägen 41
842 96 Lofsdalen
0680-410 12

Från Facebook

Karins Sportbod
Karins Sportbod2022-07-29 12:12:01
Hos oss hittar ni både fiskeutrustning, mask och fiskekort 🎣 Öppet alla dagar 9-17 🌿

Vår story

Karins Sportbod är ett familjeföretag med rötterna i Lofsdalen. Hos oss hittar du både mode, inredning och sportkläder för barn och vuxna. Förutom butik rymmer lokalen en stor och välsorterad skiduthyning. Karins Sportbod grundades av Karin och Sven-Emil Backman 1978. Idag leds företaget av sonen Emil Backman tillsammans med Emilia Hed och en grupp glada själar och Lofsdalsfantaster. I hela 39 roliga år har vi hjälpt våra kunder så att vistelsen i Lofsdalen ska bli både rolig och minnesvärd. Vi hoppas du blir en av dem. Varmt välkommen!