Fjällvandra med snöskor

Hyr TSL snöskor på Karins Sportbod!

Att fjällvandra på vintern med snöskor och stavar är stort på kontinenten. I de svenska fjällen börjar det ta fart. Det finns klara fördelar med att gå med snöskor. Låg fart och kontroll på situationen är en. Och du kommer närmare naturen är med någon annan form av vinteraktivitet. För människor som känner sig otränade och är ovana med skidåkning är snöskovandring med stavar ett säkert och roligt alternativ där du använder dina vanliga promenadmuskler.

Med snöskor går du på skoterlederna eller fritt i terrängen. Det är förbjudet att gå i skidspåren.

Tjusas på Hovärkens topp

Starta vid spårcentralen vid Hovärksvägen och snöskovandra uppför Hovärken. Du upplever uppförsbackar och lättare partier i kalfjällsnatur. Garanterat pulshöjande på slutet upp på Hovärkens topp och med en förförande utsikt över hela Lofsdalen. Om vädret är soligt tar du med dig fika och får en fantastisk dag på fjället utan skidor. 

Eller fika på Våffelstugan

När du hyr snöskor ingår det fika på antingen Uppvallens fäbod eller Våffelstugan. Våffelstugan ligger söder om sjön och cirka 5 km från Karins Sportbod. Följ bandvagnsspåret över isen och gå upp på fjället, eller åk med bandvagnen till Våffelstugan och Sömlingshågna och gå nedför hem. Kaffe eller saft plus våffla ingår i varje snöskohyra.

Våffelstugan

Njut av storgran och upplega

Upptäck skönheten med fjällvandring på snöskor! 

Hyrpriser snöskor

3h 1 dag 2 dagar 3 dagar 4 dagar 5 dagar 6-7 dagar
Snöskor TSL alla åldrar 100 150 200 240 280 320 360

325-rental-mint