Fjällvärldens bästa uthyrning

Den där trevliga skiduthyrningen i byn med galet bra skidor och priser

Skiduthyrningen Karins Sportbod

Vintersäsongen 2023-2024 kör Karins Sportbod tradi­tions­enligt på med fler roliga skidor och konkur­renskraftiga priser. Du kan hyra utrust­ning för alpinåkning, längdskid­åkning både klassiskt och skate, turskidor, barn­pulkor och en del annat du kan behöva. På Karins Sportbod kan du hyra multi­sportvagnen Thule Chariot Lite 2 utrustad med skidor. Vi erbjuder också professionellt skidfix med en sliprobot i världsklass.

Karins Sportbod är sedan många år känd som “Den där trevliga skid­uthyrningen i byn med galet bra skidor och bättre priser”. Ryktet om oss går ofta från mun till mun – en liten byhemlighet man delar med andra av god vilja. Vår skiduthyrning är stor och effektiv och fylld med godsaker. I samma hus som uthyrningen ligger vår fina butik med allt från skidor, stavar till vinterkläder, hjälmar, mode och inredning.

Avancerad+

Paket alpin vuxen
1450 kr 6-7 dagar
  • Utvalda värstingar

Avancerad

Paket alpin vuxen
1270 kr 6-7 dagar
  • Utvalda toppmodeller

Medel

Paket alpin vuxen
910 kr 6-7 dagar
  • Utvalda bra skidor

Vi tar hand om våra gäster

Karins Sportbod är ett familjeföretag i Lofsdalen. Vår vilja att skapa god förnöjsamhet och trivsel hos våra gäster är ärlig och naturlig. Lofsdalen är vår älskade hamn och vårt hav i världen. Här hålls gästfrihetens urgamla principer högt.

Du ska alltid känna dig nöjd med oss på Karins Sportbod. Vi tar rimligt betalt och du får pengar över till mera roligt. Fynda i vår fina butik eller kosta på dig en skidservice. Eller varför inte en en tur på snöskor, fiske eller skidåkning.

Utvecklas med en bättre skida

Vår affärsidé är enkel men rätt unik. Bättre skidor till bättre priser. Utvecklingen i skidbranschen går hela tiden framåt och skillnaden mellan en tråkig hyrskida (som vi inte har) och kvalitetsskidor är större än du tror. Fråga oss om råd. Vi slår gärna ihjäl en myt och det är att avancerade skidor är svåråkta. Det är de inte. Snarare är de pålitliga och hjälpsamma – de gör att du kan bli modigare och utvecklas. Det gäller alla från nybörjare till god. Be att få en roligare skida!

Alpinskidor Avancerad +

Alpinskidor Avancerad