TEST AV SKINSKIDOR
VARJE ONSDAG FRÅN OCH MED VECKA 7 13:00-15:00
Läs mer
VANDRA MED SNÖSKOR
HYR SNÖSKOR OCH UPPTÄCK FJÄLLEN. SIKTA HÖGT PÅ VÅFFELSTUGAN ELLER LOFSDALEN SKYBAR.
Läs mer
Föregående
Nästa

Vintersäsongen 2020-2021 fortsätter vi med våra sedan många år populära vinteraktiviteter. Vi hyr ut TSL roliga snöskor tillsammans med stavar – ett lugnt och harmoniskt sätt att upptäcka fjället. Under säsongerna vintern och vårvintern är det pimpelfiske som gäller och gärna i samband med dagsutflykter på skoter, skidor, snöskor och till fots förslagsvis med grillning och varm dryck. Turskidåkning är ett lugnt och harmoniskt sätt att upptäcka fjällets hemligheter. Du kan hyra turskidutrustning i vår skiduthyrning eller köpa turskidor, turpjäxor och stavar i vår butik.

Vintersäsongen 2020-2021 fortsätter vi med våra sedan många år populära vinteraktiviteter. Vi hyr ut TSL roliga snöskor tillsammans med stavar – ett lugnt och harmoniskt sätt att upptäcka fjället. Våra populära testtillfällen med skin-skidor kommer att hållas varje onsdag från vecka 7 klockan 13-15.

Fiske i Lofsdalen

Fiska i Lofsdalen Fiska fjällöring, harr, röding, abborre och gädda från land, från båt eller på isen Fiska i Lofsdalen Lofsdalen är ett fiskeparadis årets

Läs mer »