Om oss

Karins Sportbod mitt i Lofsdalens by

Nära till allt och med vildmarken runt hörnet

Om Karins Sportbod

Karins Sportbod är ett familjeföretag med rötterna i Lofsdalen. Hos oss hittar du både mode, inredning och sportkläder för barn och vuxna.

Förutom butik rymmer lokalen en stor och välsorterad skiduthyning. Från Karins Sportbod går även de populära bandvagnsturerna till Våffelstugan och Sömlingshågna.

Nytt för i år är en större och mer välutrustade cykeluthyrning med Fatbikes från Scott samt nya aktiviteter som guidade cykelturer, guidade vandringsturer och fiskeguidning i Lofsdalens hänförande fjällvärld.

Karins Sportbod grundades av Karin och Sven-Emil Backman 1978. Idag leds företaget av sonen Emil Backman, VD, tillsammans med Emma Edejern, butiksansvarig, och Elias Kristoffersson, uthyrningsansvarig. I hela 37 roliga år har vi hjälpt våra kunder så att vistelsen i Lofsdalen ska bli både rolig och minnesvärd. Vi hoppas du blir en av dem!

Jobba hos oss

Inför nästa vintersäsong 2018-2019 söker vi flera nya medarbetare till skiduthyrningen och sportbutiken på Karins sportbod.

Vi söker glada, trevliga och serviceinriktade människor som har lätt att lära och har ett stort intresse för friluftsliv och vintersportaktiviteter samt kunskap om utrustning och skidservice. Arbetsuppgifterna utförs tidvis under högt tempo då verksamheten följer svängningarna mellan hög- och lågsäsongsveckor. Boende kan ordnas. Vi erbjuder ett personligt jobb med goda utvecklingsmöjligheter som ger värdefulla erfarenheter. Vi har väldigt kul tillsammans och social förmåga och ett positivt tänkande är ett måste både i relationen till varandra och till kunderna som vant sig vid att Karins sportbod är den gladaste, personligaste och trevligaste skidbutiken i fjällvärlden. Skicka din ansökan till info (a) karinssportbod.se Du kan kan också skicka som ett vanligt brev till Karins sportbod, Lofsdalssvägen 41, 840 85, Lofsdalen.

Hitta hit

Karins Sportbod ligger mitt i Lofsdalens centrum med nära till allt. Du kör bara rakt fram när du kommer in i Lofsdalen tills du ser centrum. Karins Sportbod ligger på sjösidan nära Ica Lofsdalen, Campingen och Turistbyrån.

Öppet tis-fre 10.00-17.00 och lör 10.00-15.00.

Adress och telefon
Lofsdalsvägen 41
840 85 Lofsdalen
0680-410 12

Karins Sportbod i Google Street Maps

Dra och klicka dig runt i Google Street Maps och få en uppfattning om Lofsdalens by!

Att åka till Lofsdalen

Så här tar du dig till Lofsdalen i Härjedalen. Kartorna nedan visar de teoretiskt sett bästa färdvägarna. De tar inte hänsyn till väder, vind eller oförutsedda trafikhändelser.

Du kan navigera i kartorna genom att dubbelklicka eller dra med pekaren eller använda de kontroller som ligger i kartornas vänstra kant. Vägbeskrivningarna kan vara lite kryptiska och det är oftare bättre att använda en riktigt vägkarta eller klicka sig in i kartan nedan och visuellt bilda sig en uppfattning om hur du ska köra.

Från Stockholmstrakten – ca 50 mil

Åktiden är ca 6 timmar. Den nya E4:an mellan Uppsala och Mehedeby som ansluter till den gamla motorvägen till Gävle både förkortar resandet och gör det mycket säkrare. Det är alltså drygt 20 mil motorväg! Använd kartan för att studera körvägen i detalj. » Klicka här för att få en detaljerad körväg från Google Maps. Visa större karta

Från Oslo i Norge – ca 38 mil

Använd kartan för att studera körvägen i detalj. » Klicka här för att få en detaljerad körväg från Google Maps. Visa större karta

Från södra Sverige över Göteborg och Olso - ca 94 mil från Malmö

Notera att detta är ett sätt att åka till Lofsdalen som många från södra och västra Sverige använder då man åker över Oslo. Det går också att åka över Karlstad och Dalarna förstås. Använd kartan för att studera körvägen över Oslo i detalj. » Klicka här för att få en detaljerad körväg från Google Maps. Visa större karta

Från Norrlands kustland

Använd kartan för att studera körvägen i detalj. » Klicka här för att få en detaljerad körväg från Google Maps. Visa större karta