Vill du testa alpinskidor innan du köper, vilket vi rekommenderar i alla fall för dyrare skidor, så fungerar det så här. Du kan antingen testa ett par hyrskidor och köpa nya av motsvarande modell. Eller så kan du testa och sedan köpa ett par begagnade hyrskidor.

Innan sportlovsveckorna finns många skidor kvar i butikssortimentet och kan köpas som helt nya. Till sportloven monterar vi ofta upp allt vi har. Då kan du köpa skidan som begagnad från skiduthyrningen.

Nya skidor
Du hyr aktuell hyrskida i skiduthyrningen, i praktiken så länge du vill, och när du utvärderat upplevelsen så återkommer du till oss.

  • Beslutar du dig för att slå till så kostar hyran ingenting. Du betalar och får en ny skida (i den utsträckning den finns kvar i butiken förstås).
  • Vill du inte köpa skidan så betalar du normal hyra för skidan.

Enkelt.

Begagnade skidor
De flesta av våra skidor och pjäxor i skiduthyrningen kan du köpa till nedsatt pris. Vårt uthyrningssystem räknar automatiskt ut ett avdrag beroende på hur ny artikeln är och slitage. Du kan alltså inte ser fram emot att göra några klipp förrän i slutet av säsongen. Prata med oss så hjälper vi dig!