Hyr cykel i härliga Lofsdalen

För väg och stig och alla färdighetsnivåer

Hyr cykel på Karins Sportbod

Prova på att cykla i den vackra omgivningen. Du kan hyra cykel för stora som små cyklister, för asfalt, grusväg och terräng. Cyklarna kan hyras per timme, dag eller vecka. Runt hela Lofssjön går en cykel- och vandringsled, långa sträckor alldeles nära strandkanten. Det är en mycket vacker och populär tur på cirka 4 mil. På lagom avstånd runt sjön finns iordninggjorda rastplatser, och badmöjligheter för den som vill svalka sig. För den som vill cykla i lite tuffare terräng finns leder med varierande längder och stigningar. För mer information — kontakta oss på Karins.Vi säljer även begagnade cyklar – kontakta oss på 0680-41012 för mer information

Scott Genius eRide 930 El-MTB heldämpad

Värsting!

TwinLoc TSP & heldämpning!

Scott Genius eRide 930 MTB-cykel för vuxna

Scott Genius eRide 930 är en 29 tums heldämpad El-MTB och nästa gene­ration av elcykel från Scott. Avantgard­istisk design, spjutspets­teknologi och integration och avancerad batteri­hantering, Genius eRIDE 930 priori­terar åkupplevelsen. Detta är det ultimata valet för ryttare som vill ha självförtroende när terrängen blir tuffare!

Obs: är inte en Downhill-cykel.

Scott Spark 960 MTB heldämpad

Värsting!

TwinLoc TSP & heldämpning!

Scott Spark 960 MTB-cykel för vuxna

En 29 tums heldämpad MTB som passar perfekt till lättare såväl som avancerade leder. Då det är stötdämpare fram och bak blir åkningen utför både bekvämare och roligare. Med det smarta Scott Twinloc systemet kan man enkelt reglera fjädringen i tre olika lägen med endast ett tumtryck. Obs: är inte en Downhill-cykel.

Scott Aspect 950 MTB

Scott Aspect 950 MTB-cykel för vuxna

En framdämpad 29-tums MTB som passar fint till tex cykling runt Lofssjön, på landsvägar, grusvägar och lätta till medelsvåra mtb leder. Med de större 29 tums hjulen blir det lättare att ta sig fram på stenigare partier.

Scott Aspect 750 MTB

Scott Aspect 750 MTB-cykel för vuxna

En framdämpad 27,5 tums mtb som funkar bra till tex cykling runt Lofssjön, på landsvägar, grusvägar och lätta till medelsvåra mtb leder.

Scott Roxter eRide 24 junior El-MTB

Scott Roxter eRide 24 Elcykel MTB för ungdomar

Elektrisk MTB för barn i längderna mellan 130-150cm, cykel som passar till all typ av åkning, landsväg, grusvägar och lättare leder.

Scott Roxter 24 junior MTB

Scott Roxter 24 MTB-cykel för juniorer

Perfekt MTB för barn i längderna mellan 130-150cm, cykel som passar till all typ av åkning, landsväg, grusvägar och lättare leder.

Scott Roxter 20 knatte MTB

Scott Roxter 20 med 20 tums hjul för knattar

Utmärkt MTB för barn i längderna mellan 120-135cm, cykel som passar till all typ av åkning, landsväg, grusvägar och lättare leder.

Scott Contessa Walker knatte MTB

Scott Contessa Walker för de minsta knattarna

En MTB för de allra minsta, cykeln går så fort som barnen orkar sparka.

Lofsdalen satsar stort på nya cykelleder sommaren 2023

Hyrpriser

Priser för sommarsäsongen 2023. Alla cyklar hämtas tidigast vid öppning och återlämnas senast kl 17:00.

Några ledtips

Stenrutsleden MTB

Medelsvår
För den vana cyklisten med god kondition finns Stenrutsleden MTB. En led som startar på södra sidan av Lofssjön. Den går i serpentin­svängar upp genom gammal fin storskog tills du kommer upp på fjället. Där bjuds det på fantastiska vyer och innan du ska utför igen finns det ett vind­skydd där du kan avnjuta din medhavda matsäck och hämta andan lite. Vägen ner från fjället bjuder på härlig flowig cykel­åkning genom velo­dromer och över spångar tills du till slut kommer ner till Lofssjön igen. Perfekt för att ta ett after-bike-dopp! Stenrutsleden är 12 km lång.

Myggan MTB

Mycket lätt

Myggan MTB är en nybyggd led för barnen. Den startar vid elljusspåret och är en ca 600 m lång led med roliga partier för alla barn då man själv kan välja svårighetsgrad. Man har gjort valmöjlig­heter längs leden där man kan välja om man vill åka över guppen som är grävda eller om man vill cykla bredvid. Det finns även en häftig bro som man kan cykla över, den har varit väldigt upp­skattat av barnen då det kan kittla lite i magen! Du finner Myggan MTB där skidspåret elljus­spåret börjar vid uppfarten till skidanläggningen. Glöm inte att använda hjälm!

Hyr cykel Rent bicycle Karins Sportbod Lofsdalen.