SUP-bräda paddling

Hyr SUP-bräda på Karins Sportbod. SUP-bräda passar hela familjen. Och man kan utöva en Yoga-session på den också.

Hyr SUP-bräda och paddla

Upplev Lofsdalen på ett nytt spännande vis. Stående paddling på en SUP-bräda är ett roligt sätt att komma ut på vattnet för avkoppling eller ett träningspass. SUP-brädan är uppblåsbar och stabil. Du paddlar med en lång paddel i stående eller sittande ställningar. SUP-brädan är lätt att driva framåt och känns säker. SUP står för Stand Up Paddle­board vilket innebär att man står, står på knä eller sitter. En perfekt aktivitet för hela familjen, ditt kompisgäng eller om du bara vill ha egentid för dig själv. Är du extra hurtig kan du köra ett yogapass på brädan och finslipa balans­förmågan. Uthyrningen sker på Karins Sportbod nära Lofssjön.

Hyr 3 timmar
Pris 165 kr

Familjetips

Ett tips för familjen är att runda ”Kaninön” i Lofssjön utanför badet öster om campingen. För den som vill ha lite mer utmaning finns ett vindskydd vid Västvallen på andra sidan Lofssjön där man kan stanna och fika innan man vänder hemåt igen. Träna gärna nedanför Karins Sportbod en stund och glöm inte att solväder och badkläder på är bäst i början!

Hyr hela dagen
Pris 275 kr

Utflyktstips

När ni blivit modigare och mer vana paddlare kan ni hyra SUP:en och ta den till en av Lofsdalens vackra sjöar och tjärnar. Tips är Glötesjön (1), Boktjärn (7), Dyckessjön (10) eller Svartåstjärn (11). Det är ett fantastiskt sätt att skapa en magisk och tyst naturnära upplevelse antingen alldeles själv eller i en grupp.

Ingen tidigare erfarenhet krävs och ni väljer själv hur länge ni vill hyra och vart ni vill åka. Ni kan välja, antingen pumpar vi upp dem här eller så få ni en ryggsäck med ett helt kit om man vill paddla på annan plats än Lofssjön. 

SUP-Yoga

Träna med hanna och byt ut yoga­mattan mot en bräda på vattnet och kombinera yogaklass med Stand-up Paddleboard. Vi börja med en genom­gång av utrust­ning som finns att låna samt flytväst ingår. Vi har en intro­duktion på strandkanten och därefter paddlar vi gemen­samt uttal en pas­sande förankringsplats, som bestäms utifrån väder och vind. Vi kör en SUP-yoga klass och avsluta med avslappning liggande på våra brädor. Vi träna balans med hög närvaro för både kropp och sinne. Det går bra att träna i vanliga trän­ingskläder och badkläder. Tänk bara på att du kan bli blöt så ta med hand­duk, badkläder alternativ extra ombyte. Använd gärna solfaktor.

Prislista

Priser för sommarsäsongen 2023. Alla cyklar hämtas tidigast vid öppning och återlämnas senast kl 17:00.