Sommar på Karins Sportbod

Karins Sportbod i Lofsdalen har fjällvärldens roligaste hyrpriser och trevligaste personal

Hyr cykel och njut av vackra Lofsdalens på två hjul. Du kan hyra elcykel och cykel för stora som små cyklister, för asfalt, grusväg och terräng. Cyklarna kan hyras per timme, dag eller vecka.

Hyr cykel

Stående paddling på SUP-bräda är ett roligt sätt att komma ut på vattnet för avkoppling eller ett träningspass. Brädan är uppblåsbar och stabil. Du paddlar med en lång paddel i stående eller sittande ställningar.

Hyr SUP-bräda

Hyr båt i Lofssjön som är en fiskerik sjö och att fiska från båt ger bäst chanser. Du kan också åka på upptäcktsfärd i den 2 mil långa sjön och bada och ha trivsamt där du själv tycker det passar.

Hyr båt

Tillbringa natten i Lofsdalen Bear's Den med goda chanser att se den europeiska brunbjörnen och kanske andra stora nordiska rovdjur. En upplevelse du aldrig kommer att glömma.

Björnspaning

Hyr kajak på Karins Sportbod och paddla i Lofsjön. Vi har fyra kajaker som passar för nöjesfärder eller fiske. Kajakerna kan hyras per timme, dag eller vecka.

Hyr kanot & kajak

Fiska i Lofsdalens sjöar, magiska tjärnar och vattendrag. Du kan Fiska fjällöring, harr och röding med kastspö, mete eller flugfiske. Rekordet för öring I Lofssjön är 9,75 kg.

Fiske

Knökfull butik och stor uthyrning

Öppet onsdag-söndag 10-17.

Vi andas, lever och sjunger fjällvärldens lov 365 dagar om året

Emil Backman
Emilia Hed

Vår story

Karins Sportbod är ett familjeföretag med rötterna i Lofsdalen. Hos oss hittar du både mode, inredning, fiskeutrustning och sportkläder för barn och vuxna. Förutom butik rymmer lokalen en stor och välsorterad cykeluthyrning. Nytt för i år är en större och mer välutrustade cykeluthyrning med MTB-elcykel från Scott samt guidade cykelturer i Lofsdalens härförande fjällvärld. Karins Sportbod grundades av Karin och Sven-Emil Backman 1978. Idag leds företaget av sonen Emil Backman, VD, tillsammans med Emilia Hed, butiksansvarig. I hela 39 roliga år har vi hjälpt våra besökare så att vistelsen i Lofsdalen ska bli både rolig och minnesvärd. Vi hoppas du blir en av dem!

Hitta till oss

Karins Sportbod ligger mitt i Lofsdalens centrum med nära till allt. Du kör bara rakt fram när du kommer in i Lofsdalen tills du ser centrum. Karins Sportbod ligger på sjösidan nära Ica Lofsdalen, Campingen och Turistbyrån.

Öppet onsdag-söndag 10-17.

Adress och telefon
Lofsdalsvägen 41
842 96 Lofsdalen
0680-410 12