Fischer Twin Skin Pro Stiff/Medium IFP

3 200 kr

Twin Skin Pro ger dig gott om prestanda. Den har en lätt konstruktion och 70% mohair Twin Skin för bra grepp när förhållandena blir svåra eller isiga. Efficient forward tekniken optimerar kraftöverföringen under åkningen för alla typer av nivå på skidåkare. Låg vikt och ett effektivt frånskjut gör det särskilt behagligt att åka på dessa skidor. Två separata hudremsor placerade omlott och med varierande grunddjup resulterar i jämn och balanserad glidning.  Tack vare den unika Teflon-beläggningen på hudremsorna är isbildning helt minimerad. Finns som stiff och medium.

BINDNINGSPLATTA ROTTEFELLA MOVE

Skidan är utrustade med bindningsplatta för bindningen för nya Rottefella Move: en bindning som du kan enkelt flytta framåt och bakåt med ett vridreglage. Med bindningen framåt får du bättre fäste och med bindningen bakåt bättre glid. Läs mer om Rottefella Move på www.rottefella.no. Obs. bindningen Rottefella Move ingår inte i priset.

LÄNGDPAKET – DU PLOCKAR SJÄLV!

Karins Sportbod ger dig 20% rabatt på summan när du köper längdskidor + pjäxor (och ev. bindningar). Köper du samtidigt längdstavar så får du 20% på stavarna också.

  • PROFIL: 41-44-44.
  • SPEED GRINDING: Universal stenslipning för ett brett användningsområde.
  • RENTAL TAIL PROTECTOR: Särskilda skydd för extremt robusta skidändar.
  • POWER LAYER: 0,2mm tunt laminat i naturliga fibrer för märkbar viktreduktion.
  • AIR TEC BASALITE: Speciella luftkanaler är urfrästa i träkärnan för att reducera vikten. Förstärkt med basaltfiber.
  • TWIN SKIN: Två separata stighudar som ligger förskjutet mot varandra på ett differentierat djup ger en fantastisk känsla och glid. Mohair-hudarna ger ett säkert fäste i alla fören.
  • EFFICIENT FORWARD: Ny uppbyggnad av skidkroppen ger förbättrad elasticitet. Ger bättre släpp i framföringen.
  • IFP: (Integrated Fixation Plate) Tvådelat gränssnitt för skruvlös montering av bindning på skidan möjliggör individuell finjustering genom att skjuta bindningen framåt för mer fäste eller bakåt för bättre glid.